➹ PAYLAŞ

iOS aygıtına üst üste altı kez yanlış parola girerseniz aygıtınız kilitlenir ve aygıtınızın etkisizleştirildiğini bildiren bir ileti alırsınız.

iPhone, iPad veya iPod touch‘ınızın parolasını unuttuysanız veya aygıtınız etkisizleştirildiğini bildiren bir ileti aldıysanız aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

Parolanızı unutmadan önce yedekleme oluşturmadıysanız aygıtınızın verilerini kurtarmanın herhangi bir yolu yoktur. Bu durumda aygıtınızı silmeniz gerekir. Aygıtınızla beraber tüm verileriniz ve ayarlarınız da silinir.

Aygıtınızı silmek için Silmek için üç yöntem bulunmaktadır. itunes, iCloud ve Kurtarma modu. Aşağıda iCloud ile aygıt nasıl silinir anlatıyoruz

iOS aygıtınızda veya Mac’inizde iPhone’umu Bul’u ayarladıysanız aygıtı silmek ve geri yüklemek için iCloud’u kullanabilirsiniz. Bu işlemin ardından aygıt ve parolası silinir.

1Başka bir aygıtta icloud.com/find adresine gidin.

2Sorulursa Apple Kimliğiniz ile giriş yapın.

3Tarayıcı pencerenizin üst kısmındaki Tüm Aygıtlar’ı tıklayın.

4Silmek istediğiniz aygıtı seçin.

5Aygıtınızı ve parolasını silmek için [Aygıtı] Sil’i tıklayın.

6Artık aygıtınızı bir yedeklemeden geri yükleyebilir veya yeni olarak ayarlayabilirsiniz.

Aygıtınız Wi-Fi’a veya hücresel ağa bağlı değilse aygıtınızı iPhone’umu Bul uygulamasını kullanarak silemezsiniz.

Bu makale ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUM YAP Yazma sırası sende 📝

Please enter your comment!
Please enter your name here