➹ PAYLAŞ

iOS aygıtına üst üste altı kez yanlış parola girerseniz aygıtınız kilitlenir ve aygıtınızın etkisizleştirildiğini bildiren bir ileti alırsınız.

iPhone, iPad veya iPod touch‘ınızın parolasını unuttuysanız veya aygıtınız etkisizleştirildiğini bildiren bir ileti aldıysanız aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

Parolanızı unutmadan önce yedekleme oluşturmadıysanız aygıtınızın verilerini kurtarmanın herhangi bir yolu yoktur. Bu durumda aygıtınızı silmeniz gerekir. Aygıtınızla beraber tüm verileriniz ve ayarlarınız da silinir.

Aygıtınızı silmek için Silmek için üç yöntem bulunmaktadır. itunes, iCloud ve Kurtarma modu. Aşağıda itunes ile aygıt nasıl silinir anlatıyoruz

Aygıtınızı iTunes ile eşzamanladıysanız geri yükleyebilirsiniz. Bu işlemin ardından aygıt ve parolası silinir. 

1Aygıtınızı eşzamanlama yaptığınız bilgisayara bağlayın.

2iTunes’u açın. Parola istenirse eşzamanlama yaptığınız başka bir bilgisayarı deneyin veya kurtarma modunu kullanın.

3iTunes’un aygıtınızı eşzamanlamasını ve yedekleme oluşturmasını bekleyin. Eşzamanlama yapılmazsa ve yedekleme oluşturulmazsa ne yapmanız gerektiğini öğrenin.

 

4Eşzamanlama ve yedekleme tamamlandığında [Aygıtınızı] Geri Yükle‘yi tıklayın.

5

iOS aygıtınızı geri yüklerken Ayarlama ekranına geldiğinizde iTunes yedeklemesinden geri yükle’ye dokunun.

6

iTunes’da aygıtınızı seçin. Her bir yedeklemenin tarihine ve boyutuna bakarak en uygun olanı seçin.

Bu makale ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.