Tasarım tipiÜrünün kasa tipinin durumudur. 3 gurupta ayrıştırılmıştır. Katlanabilir, Kaydırmalı tip ve tek gövde olarak belirtilmektedir.
Tek kasaTek kasa
Kalınlık
7.9 mm149.4 x 73.9 x 7.7 mm
Genişlik
71.9 mm
Yükseklik
148.9 mm
AğırlıkÜrünün ağırlığı gram olarak belirtilmiştir.
163 g159 g
KorumaKorumaCihazınızın Fiziksel olarak dayanımını açıklar. (Örnek: Suya dayanıklılık, Toza dayanıklılık)
IP68 sertifikalı
RenkRENKCihazınızın satışa sunulan renk çeşitliliğidir.
➤ Mystic white
➤ astro black
➤ ice platinumGümüş
Titan
Altın
Pembe
PLATFORM
İşletim sistemiİşletim sistemi, bilgisayar donanımının doğrudan denetimi ve yönetiminden, temel sistem işlemlerinden ve uygulama programlarını çalıştırmaktan sorumlu olan sistem yazılımıdır. En yaygın kullanılan işletim sistemlerine örnek olarak; Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, Android ve iOS örnek verilebilir.
Android v7.0 (Nougat)Android v6.0 (Marshmallow)
ArayüzTelefon kullanırken kullanıcı tarafından çalıştırılmasını sağlayan, çeşitli resimlerin, grafiklerin, yazıların yer aldığı ön sayfa.
LG UX 6.0 UILG Optimus UX 5.0 UI
ChipsetChipset ya da Yonga seti bilgisayarın anakartı üzerindeki temel ve bütünleşik arabirimleri yöneten ve bunlar arasındaki veri akışını sağlayan bir çeşit işlemcidir.
CPUCPU Çalıştırılmakta olan yazılımın içinde bulunan komutları işler. Central Process Unit (CPU)
Dört Çekirdek (2x2.35 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo)
GPUGPU Grafik İşleme Ünitesi ya da kısaca GPU (İngilizce'de Graphics Processing Unit kelimesinin kısaltılmışı), kişisel bilgisayar, iş istasyonları veya oyun konsollarında grafik yaratımı için kullanılan aygıttır. Modern GPU'lar bilgisayar grafiklerini işleme ve göstermekte son derece verimlidir ve yüksek paralel yapıları kompleks algoritmalar için CPU dan daha etkin kılar. GPU ekran kartının hemen üstünde olabileceği gibi anakarta entegrede halde de olablir. Yeni masaüstü bilgisayarların ve laptopların %90'ından fazlasında özel GPU'lardan çok daha güçsüz olan entegre GPU'lar kullanılmaktadır.
Adreno 530Adreno 530
RAMRAM Rastgele erişimli bellek(İngilizce: Random Access Memory, RAM) mikroişlemcili sistemlerde kullanılan bir tür veri deposudur. Buna karşın diğer hafıza aygıtları (manyetik kasetler, diskler) saklama ortamındaki verilere önceden belirlenen bir sırada ulaşabilmektedir, çünkü mekanik tasarımları ancak buna izin vermektedir.
RAM, genellikle bilgisayardaki ana hafıza ya da birincil depo; yükleme, gösterme, uygulamaları yönlendirme ve veri için çalışma alanı olarak düşünülür. Bu tip RAM genelde tümleşik devre biçimindedir. Yaygın olarak hafıza çubuğu veya RAM çubuğu isimleriyle anılır çünkü devre kartı üzerine, küçük devreler halinde, plastik paketleme yardımıyla birkaç sakız paketi boyutundadır. Çoğu kişisel bilgisayarda RAM eklemek veya değiştirmek için yuva bulunur.
4 GB RAM4 GB RAM
Dahili hafızaÇıkarılabilir Memory Stick™’e gerek kalmadan depolama imkanı sağlayan yerleşik bellektir.Dijital fotoğraf makinelerinin artık yedek saklama çözümü sağlamak için dahili bir belleği vardır. Birçok Cyber-shot fotoğraf makinelerinde bellek boyutu en az 32MB’dir.
Parmak izi
ivmeölçer
jiroskop
yakınlık
pusula
barometre
renk spektrumu
SENSÖRLER
Göz taraması(Iris scanner) İrislerinizdeki desen yapıları yalnızca size özgüdür ve kopyalanması neredeyse imkansızdır, yani iris kimlik doğrulama, telefonunuzu kilitli tutmak ve içeriklerini gizli tutmak için en güvenli yollardan biridir.
Parmak iziFingerprint
İvmeölçer(Accelerometer) Eğim ve hareketleri ölçen sensörlerdir.
Jiroskop(gyro) Yön ölçümü veya ayarlamasında kullanılan, açısal momentumun korunması ilkesiyle çalışan sensördür. Jiroskoplu mobil cihazlar, oyunlarda daha fazla performans, uygulamalarda ise telefonun konumsal ve hareketsel yönünü hesaplamayı sağlar.
Yakınlık(proximity) Belirli uzaklıktaki cisimleri algılayan sensördür. Örneğin telefonu kulağınıza yanaştırdığınızda ekranın kapanmasını sağlar.
Pusula(compass) Dünyanın manyetik çekim alanından faydalanarak Kuzey 'i tespit eder ve buna göre yön belirlenmesine yardımcı olur.
Barometre(barometer) Hava basıncını ölçen sensörlerdir. Genelde doğa sporlarına ilgi duyanların ihtiyaç duyduğu sensörlerdir. Yüksek rakımlı tepe yürüyüşlerinde faydalı olmaktadır.
Kalp Atış Hızı(heart rate) Kalp atışını dakika üzerinden (BPM) ölçmektedir. Sensöre parmağınızı yerleştirmeniz durumunda devreye girerek kalp atış hızınızı ölçmeye başlar. Bu sensörle, spor yaparken veya günlük yaşamda hayati organlarınızı takip edebilirsiniz.
HallManyetik alanı algılayarak çalışan sensördür. Kullanım alanı; kapaklı kılıf kukkanıldığında kapağı açtığınızda telefonun çalışır konuma gelmesini sağlayan sensördür.
Diğer Sensörler
📢 Parmak izi sensörü arkaya monte edilmiş
➤ Renk spektrumu
EKRAN
Ekran tipiTFT (Thin Film Transistor)
IPS (In-Place Switching)
OLED (Organic Light Emitting Diode)
AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode)
Super AMOLED (an even advanced version of AMOLED)
IPS LCDIPS LCD
Ekran boyutu
5.7 inç5.3 inç (~% 70.1 ekranın gövdeye oranı)
Ekran/Kasa %Telefon ekranının telefon gövdesine olan oranıdır. Çerçeve inceldikçe oran artar.
~78.6%
ÇözünürlükMerkezi işlem birimi
1440 x 2880 piksel1440 x 2560 piksel
PPİİngilizce “Pixel-per-inch (İnç başına düşen piksel, piksel hassasiyeti, piksel yoğunluğu)“in kısaltılmışıdır ve bir inçlik kısımdaki (2,54cm) piksel yoğunluğunu tanımlar. Buradan, düz ve doğru bir mantıkla, “PPI değeri ne kadar yüksek olursa, o kadar iyi ve keskin görüntü.” sonucunu çıkarabiliriz.
~564 ppi~554 ppi
ArayüzTelefon kullanırken kullanıcı tarafından çalıştırılmasını sağlayan, çeşitli resimlerin, grafiklerin, yazıların yer aldığı ön sayfa.
LG UX 6.0 UI
Ekran korumaEKRAN KORUMACihazınızın ekranının fiziksel şartlara karşı dayanıklılığıdır.
Corning Gorilla Glass 3Corning Gorilla Glass 4
Ekran özelliği
➤ Dolby Vision / HDR10 uyumlu
➤ Daima açık ekranda
KAMERA
Arka KameraTelefonunuzun ana kamerası olarak adlandırılan , cihazın arka bölümünde bulunan kameradır.
İki adet kamera
➤ 13 MP f/1.8
➤ 13 MP f/2.416 MP (f/1.8) + 8 MP (f/2.4)
Arka Kamera özelliği
13 MP f/1.8 > OIS > 3 eksen > faz tespit AF
13 MP f/2,4 > AF yok
➤ çift LED flaş
➤ 1/3 "sensör boyutu
➤ 1,12 μm piksel boyutu
➤ Coğrafi etiketleme
➤ Dokunmaya odaklanma
➤ Yüz tanıma
➤ HDRGeo-tagging
Dokunmatik odaklama
Yüz / gülümseme algılama Panorama
HDR
Lazer otofokus
OIS
LED flaş
Ön kamera
5 MP, f/2.28 MP, 1080p@30fps
Ön kamera özelliği
➤ 1080p
Video
➤ 2160p@30fps
➤ 1080p@30fps
➤ HDR
➤ 24-bit/192kHz stereo sound rec.2160p@30fps
1080p@60fps
HDR
Stereo ses kayıt
MEDİA
Uyarı türleri
➤ MP3
➤ WAV zil sesleri
Titreşim
FM RadyoTelefonunuzda internet bağlantınız olmadan radyo kullanmanıza imkan tanıyan sistemdir.
VAR
Media Ek özellikler
➤ MP4/DviX/XviD/H.265 player
➤ MP3/WAV/FLAC/eAAC+ player
➤ Photo/video düzenleyici
➤ Döküman düzenleyici
BAĞLANTI
Bluetooth2.4 GHz'lik frekans bandını kullanan radyo frekansları üzerinden veri aktarımı sağlayan evrensel kablosuz veri iletim sistemidir.
➤ v4.2
➤ A2DP
➤ LE
➤ aptX HDv4.2
A2DP
LE
apt-X
Wi-fi“Wireless Fidelity” kelimelerinin kısaltması olup kablosuz bağlılık veya kablosuz bağlantı anlamına gelir.
➤ Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
➤ dual-band
➤ Wi-Fi Direct
➤ DLNA
➤ hotspotWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Dual-band Wi-Fi Direct
DLNA
Hotspot
USB"Universal Serial Bus" teriminin kısaltmasıdır ve bir çeşit veriyolu standardını tanımlamak için kullanılır. Bu veriyolunun yardımıyla, teorik olarak 127 farklı cihazı sisteme bağlamanız mümkün olabilir. 'nin sunduğu veri transfer hızı. seri ya da paralel bağlantılara oranla çok daha yüksektir. Günümüzde piyasaya sürülen harici donanımların büyük çoğunluğu, bilgisayar bağlantısı için veriyolunu kullanmaktadır.
➤ v3.1, Type-C 1.0 reversible connector
➤ USB On-The-Gov3.0
C Tipi 1.0 ters çevrilebilir bağlantı
GPS(Global Positioning System) Küresel Konum belirleme Sistemi, dünya çapında uydu ağı ile çalışan navigasyon sistemi, araba seyir sistemi
VARVAR
NFCNFC yani Near Field Communication ve Türkçe ismiyle Yakın Alan İletişimi, yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC teknolojisi temelde, NFC standartlarına uyumlu elektronik cihazlar arasında yakın mesafeli haberleşmeyi sağlar.
VARVAR
Jack girişiTelefonunuzu kulaklık girişi bölümüdür.
3.5mm3,5mm
NETWORK
2G Network2G
İkinci nesil mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltmadır. Dünyada küresel anlamda en çok kullanılan 2G iletişim standardıdır. 2G’nin 1G’ye kıyasla farkı analog yerine sayısal veri tabanlı olmasıdır. Daha iyi bir ses kalitesine sahiptir. SMS bu standardın sağladığı bir uygulamadır. 8-13 kb/s veri hızına sahiptir.
GPRS(General Packet Radio Service) 2G teknolojisi üzerinden paket anahtarlamalı olarak veri iletimi sağlayan ek bir teknolojidir. Genellikle cep telefonları ve internet arasında, küçük veri paketlerinin transferi amacıyla kullanılır. 2G GSM’ye oranla Veri akışını saniyede 30-50 kbit’e kadar hızlandırmıştır. bu teknoloji sayesinde mobil cihazlarda internet dünyasının ayak seslerini duyulmaya başlanmıştır.
3G NetworkKüresel iletişim satandart’ı GSM teknolojisine sahip 2G’ nin gelişmiş bir üst versiyonudur.
Bu gelişmiş sistem içinde; HSPA : ( High-Speed Packet Access)
HSDPA : (High Speed Downlink Packet Access)HSUPA : (High Speed Uplink Packet Access) protokolü yer alır.
2G de veri transferi GPRS üzerinden gerçekleşirken, 3G de ise HSDPA ve HSPA+ protokolü üzerinden gerçekleşir. Bu protokoller sayesinde veri hızı 21 mbps hızına ulaştırmıştır. Bu teknololoji sayesinde Ses, data, video ve uzaktan yönetim gibi gelişmiş multi-medya; e-posta, web sayfası görüntüleme, faks, videokonferans gibi özellikleri kullanabiliriz.
Ayrıca 3G ile cepten Facebook hesabınıza bakabilir, Google’da bir şey arayabilir, e-postalarınıza ulaşabilir televizyon seyredebilir, video izleyebilir, görüntülü konuşabilir, yüksek hızda film veya şarkı indirebilirsiniz.
4G Network4G; 2G ve 3G’nin devamı bir teknolojidir daha gelişmiş olan bu teknolojiyi iki ayrı kablosuz bağlantı sistemi desteklemektedir. WİMAX ve LTE bu iki sistem birbirini tamamlamaktadır diyebiliriz.
LTELTE
GPRSGenel Paket Radyo Servisi, hücresel şebekeler yoluyla veri aktarımını sağlayan bir paket anahtarlama teknolojisidir. Mobil internet, MMS ve diğer veri iletişiminde kullanılır. Teorik olarak, GPRS hız sınırı 115 kbps, ancak çoğu ağda 35 kbps civarında. Gayri resmi olarak, GPRS'ye 2.5G adı da verilir.
Var
EDGEEDGE (Gelişmiş GPRS veya EGPRS olarak da bilinir) GSM şebekelerinin üstünde kullanılan bir veri sistemidir. Eski GPRS sisteminden yaklaşık üç kat daha hızlı hız sağlar. Teorik maksimum hız, 8 zaman dilimi için 473 kbps'dir, ancak spektrum kaynaklarını korumak için genellikle 135 kbps ile sınırlıdır. Hem telefon hem de ağ EDGE'yi desteklemelidir, aksi takdirde telefon otomatik olarak GPRS'e geri dönecektir.
EDGE bir 3G şebekesinin gereksinimlerini karşılar, ancak genellikle 2.75G olarak sınıflandırılır.
KapasiteCihazınızın mAh cinsinden pil seviyesini belirleyen değerdir.
3300 mAhLi-Ion 2800 mAh
YerleşimCihazınızdaki bataryanın değiştirilebilir olup olmadığı anlamına gelmektedir.
ÇıkarılamazÇıkarılamaz
Ek özellikler
Hızlı şarj 30 dakikada 50% şarj (Quick Charge 3.0)VAR
UYARI
SAR EU (Baş)Sar değeri nedir? Akıllı telefonlarda sar değeri listesi ? Tüm bilgilere buradan.ulaşabilirsiniz.
0.23 W/kg
SAR EU (Vücut)Sar değeri nedir? Akıllı telefonlarda sar değeri listesi ? Tüm bilgilere buradan.ulaşabilirsiniz.
0.15 W/kg
Bize ulaşınBu sayfada bulunan bilgilerin %100 doğru olduğunu garanti edemeyiz.
Bu telefon için herhangi bir bilginin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bize ulaşınız.Geçerli telefon için herhangi bir bilginin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bize ulaşınız.